Klik voor een grote afbeelding

Stralen

Alle materialen worden eerst gestraald, voordat de poedercoating wordt aangebracht. Een goede voorbehandeling is noodzakelijk om zo een schone en ruwe ondergrond te krijgen, zodat de poeder goed kan hechten en we het beste resultaat krijgen.

Poedercoaten

Poedercoaten is het aanbrengen van een deklaag op een metalen ondergrond, zoals ijzer, aluminium en staal. Dit wordt aangebracht met een poederpistool die het poeder statisch maakt. Vervolgens gaat het in de oven en daar smelt de poeder tot een harde laag.

Poedercoaten is een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Het is sterk en het heeft een mooi en strak uiterlijk. Daarnaast is het ook nog eens milieu vriendelijk, omdat de poeders geen schadelijke oplosmiddelen bevatten. Ook geeft de poeder een goede bescherming tegen corrosie.

Er zijn veel mogelijkheden met poedercoaten. We kunnen poedercoaten in alle RAL kleuren in hoogglans, zijdeglans of mat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

In principe kan alles waarvan de ondergrond ijzer, aluminium of staal is gepoedercoat worden. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan hekwerk, auto- en motoronderdelen, velgen en zonwering.

Klik voor een grote afbeelding
Voor het poedercoaten
Klik voor een grote afbeelding
Na het poedercoaten